Bog & idéKamala Harris

Bøger skrevet af Kamala Harris

Læs mere om Kamala Harris
4 produkter
4 produkter
Det vi tror på
Det vi tror påKamala Harris
299,95 DKK
Indbundet
(5)
Det vi tror på
Det vi tror på
Det vi tror påKamala Harris
219,95 DKK
Lydbog
(4)
Det vi tror på
The Truths We Hold: An American Journey
The Truths We Hold: An American JourneyKamala Harris
149,95 DKK
Paperback
(0)
The Truths We Hold: An American Journey
Det vi tror på
Det vi tror påKamala Harris
219,95 DKK
EBOG
(4)
Det vi tror på

Mere om Kamala Harris

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Kamala Harris. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Harris.
Bøgerne fra Kamala Harris findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det vi tror på" udgivet af Klim - "Det vi tror på" udgivet af Klim - "The Truths We Hold: An American Journey" udgivet af Vintage - "Det vi tror på" udgivet af Klim

Bøger af Kamala Harris

Kamala Harris har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kamala Harris fås i samtlige formater. Bøgerne af Harris er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det vi tror på" af Kamala Harris

Det er muligt at købe Kamala Harris' "Det vi tror på" som lydbog. Kamala Harris' "Det vi tror på" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Det vi tror på" af Kamala Harris

Hos Bog & idé er "Det vi tror på" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Det vi tror på" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kamala Harris