Bog & idéKami Garcia

Bøger skrevet af Kami Garcia

Læs mere om Kami Garcia
5 produkter
5 produkter
Beautiful creatures - stormvind
Beautiful creatures - stormvindKami Garcia
69,95 DKK
e-bog
(2)
Beautiful creatures - stormvind
Beautiful Creatures 1 - Stormvind
STREAM
Beautiful Creatures 1 - StormvindKami Garcia
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Beautiful Creatures 1 - Stormvind
Beautiful creatures - udfriet
Beautiful creatures - udfrietMargaret Stohl
99,00 DKK
e-bog
(1)
Beautiful creatures - udfriet
Beautiful creatures - kaos
Beautiful creatures - kaosKami Garcia
69,00 DKK
e-bog
(2)
Beautiful creatures - kaos
Beautiful creatures - mørke
Beautiful Creatures 2 - MørkeMargaret Stohl
69,95 DKK
EBOG
(1)
Beautiful Creatures 2 - Mørke

Mere om Kami Garcia

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger fra Kami Garcia. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Garcia.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Beautiful Creatures 1" udgivet af Carlsen - "Beautiful Creatures 1 - Stormvind (filmomslag)" udgivet af Carlsen - "Beautiful Creatures 3" udgivet af Carlsen - "Beautiful creatures - kaos" i serien "Beautiful creatures" udgivet af Carlsen - "Beautiful creatures - udfriet" i serien "Beautiful creatures" udgivet af Lindhardt og Ringhof¤Carlsen - "Beautiful creatures - stormvind" i serien "Beautiful creatures" udgivet af Carlsen - "Beautiful Creatures 1 - Stormvind" i serien "Beautiful creatures" udgivet af Carlsen - "Beautiful Creatures 2 - Mørke" i serien "Beautiful creatures" udgivet af Carlsen - "Beautiful Creatures 2" i serien "Beautiful creatures" udgivet af Carlsen - "Beautiful creatures - udfriet" i serien "Beautiful creatures" udgivet af Carlsen

Bøger af Kami Garcia

Kami Garcia har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Kami Garcia bøger i udvalgte formater. Kami Garcia bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kami Garcias "Beautiful Creatures 1"

Hos Bog & idé er "Beautiful Creatures 1" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.

Kami Garcia "Beautiful Creatures 1 - Stormvind (filmomslag)"

"Beautiful Creatures 1 - Stormvind (filmomslag)" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Kami Garcia