Bog & idéKamilla Woznica Miskowiak

Bøger skrevet af Kamilla Woznica Miskowiak

Læs mere om Kamilla Woznica Miskowiak
2 produkter
2 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriErik Simonsen
729,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri

Mere om Kamilla Woznica Miskowiak

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kamilla Woznica Miskowiak. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Miskowiaks nyeste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Kamilla Woznica Miskowiaks bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Advancing treatment discovery for cognitive dysfunction in mood disorders with neuroimaging and psychological assessments - exemplified by erythropoietin" udgivet af Kamilla Woznica Miskowiak - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kamilla Woznica Miskowiak

Der er to tilgængelige bøger af Kamilla Woznica Miskowiak hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Kamilla Woznica Miskowiak bøger i flere forskellige formater. Miskowiaks bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Advancing treatment discovery for cognitive dysfunction in mood disorders with neuroimaging and psychological assessments - exemplified by erythropoietin" af Kamilla Woznica Miskowiak

Det er muligt at købe Kamilla Woznica Miskowiaks "Advancing treatment discovery for cognitive dysfunction in mood disorders with neuroimaging and psychological assessments - exemplified by erythropoietin" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kamilla Woznica Miskowiak.

"Grundbog i psykiatri" af Kamilla Woznica Miskowiak

Det er muligt at købe Kamilla Woznica Miskowiaks "Grundbog i psykiatri" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kamilla Woznica Miskowiak