Bog & idéKara May

Bøger skrevet af Kara May

Læs mere om Kara May
2 produkter
2 produkter
Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse
STREAM
Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelseKara May
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse
Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse
Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelseKara May
49,95 DKK
EBOG
(0)
Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse

Mere om Kara May

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Kara May. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Mays bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Kara Mays bøger

Der er to tilgængelige bøger af Kara May hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Mays bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af May er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kara Mays "Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse"

Det er muligt at købe Kara Mays "Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse" som lydbog. Kara Mays "Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse" af Kara May

"Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Rædsomme Henry og det hovedløse spøgelse" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kara May