Bog & idéKardo Filip Georgiev

Bøger skrevet af Kardo Filip Georgiev

Læs mere om Kardo Filip Georgiev
2 produkter
2 produkter
Kompendium i Konkurrence- og Markedsføringsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i Konkurrence- og MarkedsføringsretKardo Filip Georgiev
229,46 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Konkurrence- og Markedsføringsret
Eksistens & erkendelse
Eksistens & erkendelseKardo Filip Georgiev
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Eksistens & erkendelse

Mere om Kardo Filip Georgiev

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Kardo Filip Georgiev. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Georgiev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eksistens & erkendelse" udgivet af Historia - "Kompendium i køb og salg af virksomheder" udgivet af Kompendieforlaget - "Kompendium i Konkurrence- og Markedsføringsret" udgivet af Kompendieforlaget

Bøger skrevet af Kardo Filip Georgiev

Der er tre tilgængelige bøger af Kardo Filip Georgiev hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Georgiev kommer blot som hæftet. Georgievs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kardo Filip Georgievs "Eksistens & erkendelse"

"Eksistens & erkendelse" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia.

Kardo Filip Georgiev "Kompendium i køb og salg af virksomheder"

Hos Bog & idé er "Kompendium i køb og salg af virksomheder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kompendieforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kardo Filip Georgiev