Bog & idéKarel Čapek

Bøger skrevet af Karel Čapek

Læs mere om Karel Čapek
6 produkter
6 produkter
Továrna na absolutno
Továrna na absolutnoKarel Čapek
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Továrna na absolutno
Kriminalhistorier
KriminalhistorierKarel Čapek
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Kriminalhistorier
Povětroň
PovětroňKarel Čapek
29,95 DKK
EBOG
(0)
Povětroň
Krigen med Salamandrene
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krigen med SalamandreneKarel Čapek
207,46 DKK
Hardback
(3)
Krigen med Salamandrene
Povětroň
PovětroňKarel Čapek
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Povětroň
Továrna na absolutno
Továrna na absolutnoKarel Čapek
29,95 DKK
EBOG
(0)
Továrna na absolutno

Mere om Karel Čapek

Hvis du leder efter en bog af Karel Čapek, tilbyder vi et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Čapeks udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Karel Čapeks bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Povětroň" udgivet af SAGA Egmont - "Krigen med Salamandrene" udgivet af Æther

Bøger skrevet af Karel Čapek

Karel Čapek har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Karel Čapek bøger i et udvalg af formater. Čapeks bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Povětroň" af Karel Čapek

"Povětroň" kan købes online som lydbog. Du kan desuden altid have "Povětroň" af Karel Čapek med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på cze og er udgivet af SAGA Egmont.

Karel Čapek "Krigen med Salamandrene"

Det er muligt at købe Karel Čapeks "Krigen med Salamandrene" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Æther.
Detaljer
Fulde navn:
Karel Čapek