Bog & idéKarel Capek

Bøger skrevet af Karel Capek

Læs mere om Karel Capek
7 produkter
7 produkter
Et år med min have
Et år med min haveKarel Capek
229,95 DKK
Indbundet
(1)
Et år med min have
Krigen mod salamanderne
Krigen mod salamanderneKarel Capek
49,95 DKK
EBOG
(0)
Krigen mod salamanderne
Krakatit
KrakatitKarel Capek
79,95 DKK
EBOG
(0)
Krakatit
Oorlog met de salamanders
Oorlog met de salamandersKarel Capek
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Oorlog met de salamanders
Kotiinpaluu
KotiinpaluuKarel Capek
69,95 DKK
EBOG
(0)
Kotiinpaluu
Das Jahr des Gärtners
Das Jahr des GärtnersKarel Capek
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Jahr des Gärtners
Salamanterisota
SalamanterisotaKarel Capek
89,95 DKK
EBOG
(0)
Salamanterisota

Mere om Karel Capek

Hvis du leder efter en bog fra Karel Capek, har du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Capek.
Bøgerne fra Karel Capek tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Krigen mod salamanderne" udgivet af Dansk Litteratur Forlag - "Oorlog met de salamanders" udgivet af SAGA Egmont - "Krakatit" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En rejse mod nord" udgivet af Multivers

Karel Capeks bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Karel Capek hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Karel Capek kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Capek er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karel Capeks "Krigen mod salamanderne"

Hos Bog & idé er "Krigen mod salamanderne" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Krigen mod salamanderne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Dansk Litteratur Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Karel Capek "Oorlog met de salamanders"

Hos Bog & idé er "Oorlog met de salamanders" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Oorlog met de salamanders" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dut.
Detaljer
Fulde navn:
Karel Capek