Bog & idéKaren Almdal

Bøger skrevet af Karen Almdal

Læs mere om Karen Almdal
2 produkter
2 produkter
Finansiel rådgivning - privat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Finansiel rådgivning - privatTage Bergsbo
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Finansiel rådgivning - privat
Finansiel rådgivning - privat
Finansiel rådgivning - privatJannie Munch
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Finansiel rådgivning - privat

Mere om Karen Almdal

Der findes en del bøger skrevet af Karen Almdal tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Almdal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af HansReitzels - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af HansReitzels

Mere om Karen Almdals bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Karen Almdal hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Almdal som hæftet. Bøgerne af Almdal er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Almdals "Finansiel rådgivning - privat"

"Finansiel rådgivning - privat" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Karen Almdal "Finansiel rådgivning - privat"

Hos Bog & idé er "Finansiel rådgivning - privat" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Almdal