Bog & idéKaren Anna Riis-Pedersen

Bøger skrevet af Karen Anna Riis-Pedersen

1 produkter
1 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje

Mere om Karen Anna Riis-Pedersen

Hvis du søger en bog af Karen Anna Riis-Pedersen, ser du et stort udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Riis-Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Karen Anna Riis-Pedersen

Karen Anna Riis-Pedersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Riis-Pedersen fås kun som hæftet. Bøgerne af Riis-Pedersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kræftsygepleje" af Karen Anna Riis-Pedersen

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kræftsygepleje" af Karen Anna Riis-Pedersen

"Kræftsygepleje" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Anna Riis-Pedersen