Bog & idéKaren-Asta Bo

Bøger skrevet af Karen-Asta Bo

Læs mere om Karen-Asta Bo
1 produkter
1 produkter
Udsatte børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udsatte børnJens Guldager
359,96 DKK
Hæftet
(1)
Udsatte børn

Mere om Karen-Asta Bo

Der findes forskellige bøger skrevet af Karen-Asta Bo tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bos seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udsatte børn - se isbn 9788750044963" udgivet af Akademisk Forlag - "Se, det er mig i stormvejr!" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Udsatte børn" udgivet af Akademisk Forlag - "Se, det er mig i stormvejr!" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Bøger af Karen-Asta Bo

Karen-Asta Bo har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Karen-Asta Bo bøger i flere formater. Bos bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Udsatte børn - se isbn 9788750044963" af Karen-Asta Bo

Hos Bog & idé er "Udsatte børn - se isbn 9788750044963" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Se, det er mig i stormvejr!" af Karen-Asta Bo

"Se, det er mig i stormvejr!" findes på den digitale boghylde som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Bo, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Nyt Juridisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen-Asta Bo