Bog & idéKaren Berger

Bøger skrevet af Karen Berger

Læs mere om Karen Berger
2 produkter
2 produkter
Great Hiking Trails of the World: 80 Trails, 75,000 Miles, 38 Countries, 6 Continents
Great Hiking Trails of the World: 80 Trails, 75,000 Miles, 38 Countries, 6 ContinentsKaren Berger
389,95 DKK
Hardback
(0)
Great Hiking Trails of the World: 80 Trails, 75,000 Miles, 38 Countries, 6 Continents
Hiking America's National Parks
Hiking America's National ParksKaren Berger
489,95 DKK
Indbundet
(0)
Hiking America's National Parks

Mere om Karen Berger

Der findes flere bøger skrevet af Karen Berger på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Berger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Great Hiking Trails of the World: 80 Trails, 75,000 Miles, 38 Countries, 6 Continents" udgivet af Rizzoli International Publications - "What Women Need To Know About Breast Self-Examination" udgivet af Thieme Medical Publishers

Karen Bergers bøger

Du kan finde to bøger af Karen Berger her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan finde Karen Berger bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Berger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Great Hiking Trails of the World: 80 Trails, 75,000 Miles, 38 Countries, 6 Continents" af Karen Berger

Det er muligt at købe Karen Bergers "Great Hiking Trails of the World: 80 Trails, 75,000 Miles, 38 Countries, 6 Continents" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Rizzoli International Publications, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"What Women Need To Know About Breast Self-Examination" af Karen Berger

Dette er en også en skøn bog fra Berger, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Thieme Medical Publishers.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Berger