Bog & idéKaren Bergholt

Bøger skrevet af Karen Bergholt

Læs mere om Karen Bergholt
2 produkter
2 produkter
Rød helikopter
Rød helikopterKaren Bergholt
119,95 DKK
EBOG
(0)
Rød helikopter
Skriftserie for ny dansk litteratur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skriftserie for ny dansk litteraturJacob Skyggebjerg
159,96 DKK
Hæftet
(1)
Skriftserie for ny dansk litteratur

Mere om Karen Bergholt

Karen Bergholt har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bergholts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rød helikopter" udgivet af Forlaget Gladiator - "Rød helikopter" udgivet af Gladiator - "Skriftserie for ny dansk litteratur" udgivet af Vestjylland Højskole Forlag¤Gladiator

Mere om Karen Bergholts bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Karen Bergholt hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Karen Bergholt bøger i forskellige formater. Bergholts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rød helikopter" af Karen Bergholt

"Rød helikopter" kan købes online som ebog. "Rød helikopter" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Gladiator, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Karen Bergholt "Rød helikopter"

Hos Bog & idé er "Rød helikopter" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gladiator.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Bergholt