Bog & idéKaren Brun Vad

Bøger skrevet af Karen Brun Vad

Læs mere om Karen Brun Vad
2 produkter
2 produkter
Roomies 2: Sally alene i verden
TILBUD
Roomies 2: Sally alene i verdenKaren Brun Vad
79,96 DKK99,95 DKK
Indbundet
(0)
Roomies 2: Sally alene i verden
Roomies 1: Første skoledag fra helvede
BOEGERTILSTAERKPRIS
Roomies 1: Første skoledag fra helvedeKaren Brun Vad
84,96 DKK
Indbundet
(0)
Roomies 1: Første skoledag fra helvede

Mere om Karen Brun Vad

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Karen Brun Vad. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vads bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Roomies 1: Første skoledag fra helvede" i serien "Roomies" udgivet af Forlaget Alvilda - "Sally alene i verden" i serien "Roomies" udgivet af Alvilda

Bøger af Karen Brun Vad

Du kan finde to bøger af Karen Brun Vad her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille Vads bøger som indbundet. Bøgerne af Vad er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Roomies 1: Første skoledag fra helvede" af Karen Brun Vad

Hos Bog & idé er "Roomies 1: Første skoledag fra helvede" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Roomies". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Alvilda.

Karen Brun Vad "Sally alene i verden"

"Sally alene i verden" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Roomies". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Brun Vad