Bog & idéKaren Ege Olsen

Bøger skrevet af Karen Ege Olsen

Læs mere om Karen Ege Olsen
1 produkter
1 produkter
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
440,96 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag

Mere om Karen Ege Olsen

Der er en del bøger skrevet af Karen Ege Olsen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Olsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Silkevejene" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal

Bøger af Karen Ege Olsen

Du kan bestille fire bøger af Karen Ege Olsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Olsens bøger fås i et udvalg af formater. Olsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Karen Ege Olsen

"Basisbog i diagnostiske fag" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Karen Ege Olsen "Silkevejene"

Hos Bog & idé er "Silkevejene" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Ege Olsen