Bog & idéKaren Elene Thorsen

Bøger skrevet af Karen Elene Thorsen

Læs mere om Karen Elene Thorsen
1 produkter
1 produkter
Fattig student
Fattig studentKaren Elene Thorsen
199,95 DKK
Hardback
(2)
Fattig student

Mere om Karen Elene Thorsen

Der er bare én bog af Karen Elene Thorsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fattig student". Den er udgivet af Alpha Forlag på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fattig student" af Karen Elene Thorsen

Det er muligt at købe Karen Elene Thorsens "Fattig student" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alpha Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Thorsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Elene Thorsen