Bog & idéKaren Ellegaard

Bøger skrevet af Karen Ellegaard

Læs mere om Karen Ellegaard
1 produkter
1 produkter
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Karen Ellegaard

Hvis du søger en bog fra Karen Ellegaard, ser du et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ellegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Karen Ellegaards bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Karen Ellegaard hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Ellegaards bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Ellegaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Ellegaards "Klinisk reumatologi"

Det er muligt at købe Karen Ellegaards "Klinisk reumatologi" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karen Ellegaard "Klinisk reumatologi"

Det er muligt at købe Karen Ellegaards "Klinisk reumatologi" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Ellegaard