Bog & idéKaren Filipsen

Bøger skrevet af Karen Filipsen

Læs mere om Karen Filipsen
1 produkter
1 produkter
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi

Mere om Karen Filipsen

Der er blot én bog af Karen Filipsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Pædiatrisk fysioterapi". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Pædiatrisk fysioterapi" er desuden en del af serien "Fysio/Munksgaard".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pædiatrisk fysioterapi" af Karen Filipsen

Hos Bog & idé er "Pædiatrisk fysioterapi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Filipsens serie "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Filipsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Filipsen