Bog & idéKaren Gram-Skjoldager

Bøger skrevet af Karen Gram-Skjoldager

Læs mere om Karen Gram-Skjoldager
1 produkter
1 produkter
Fred og folkeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fred og folkeretKaren Gram-Skjoldager
315,36 DKK
Indbundet
(0)
Fred og folkeret

Mere om Karen Gram-Skjoldager

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Karen Gram-Skjoldager. På listen nedenfor ser du de seneste af Gram-Skjoldagers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fred og folkeret" udgivet af Museum Tusculanum - "Grænsen ligger fast!" i serien "Skrifter udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland." udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland

Bøger af Karen Gram-Skjoldager

Du kan bestille to bøger af Karen Gram-Skjoldager her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Gram-Skjoldagers bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Gram-Skjoldager er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fred og folkeret" af Karen Gram-Skjoldager

Det er muligt at købe Karen Gram-Skjoldagers "Fred og folkeret" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.

"Grænsen ligger fast!" af Karen Gram-Skjoldager

"Grænsen ligger fast!" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Skrifter udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland.". Det er Historisk Samfund for Sønderjylland, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Gram-Skjoldager