Bog & idéKaren Healy

Bøger skrevet af Karen Healy

Læs mere om Karen Healy
1 produkter
1 produkter
Socialt arbejde i teori og kontekst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i teori og kontekstKaren Healy
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i teori og kontekst

Mere om Karen Healy

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Karen Healy. Bogen har titlen "Socialt arbejde i teori og kontekst". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk. "Socialt arbejde i teori og kontekst" er desuden en del af serien "Relationsprofessionsserien".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Socialt arbejde i teori og kontekst" af Karen Healy

Det er muligt at købe Karen Healys "Socialt arbejde i teori og kontekst" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Healys serie "Relationsprofessionsserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Healy, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Healy