Bog & idéKaren Helmig

Bøger skrevet af Karen Helmig

Læs mere om Karen Helmig
5 produkter
5 produkter
Virus
VirusKaren Helmig
449,95 DKK
Indbundet
(1)
Virus
Grundbog i bioteknologi 1 - STX
Grundbog i bioteknologi 1 - STXPia Birgitte Geertsen
649,95 DKK
Hæftet
(1)
Grundbog i bioteknologi 1 - STX
Grundbog i bioteknologi 2 - STX
Grundbog i bioteknologi 2 - STXPia Birgitte Geertsen
639,95 DKK
Hæftet
(1)
Grundbog i bioteknologi 2 - STX
Grundbog i bioteknologi 2 - HTX
Grundbog i bioteknologi 2 - HTXPia Birgitte Geertsen
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i bioteknologi 2 - HTX
Grundbog i bioteknologi 1 - HTX
Grundbog i bioteknologi 1 - HTXPia Birgitte Geertsen
649,95 DKK
Hæftet
(1)
Grundbog i bioteknologi 1 - HTX

Mere om Karen Helmig

Der findes flere bøger skrevet af Karen Helmig tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Helmig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i bioteknologi 2 - HTX" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi 2 - STX" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi 1 - HTX" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi 1 - STX" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi 2" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i bioteknologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Karen Helmig

Karen Helmig har seks bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Helmigs bøger fås blot som hæftet. Helmigs bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Grundbog i bioteknologi 2 - HTX" af Karen Helmig

Hos Bog & idé er "Grundbog i bioteknologi 2 - HTX" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Karen Helmig "Grundbog i bioteknologi 2 - STX"

Hos Bog & idé er "Grundbog i bioteknologi 2 - STX" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Helmig