Bog & idéKaren Hvidtfeldt Madsen

Bøger skrevet af Karen Hvidtfeldt Madsen

Læs mere om Karen Hvidtfeldt Madsen
3 produkter
3 produkter
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige områdeLoni Ledderer
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori
Sundt, sundere, helt sygt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundt, sundere, helt sygtKaren Hvidtfeldt Madsen og Charlotte Kroløkke
350,96 DKK
Paperback
(0)
Sundt, sundere, helt sygt

Mere om Karen Hvidtfeldt Madsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Karen Hvidtfeldt Madsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny kulturteori" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kultur på kryds og tværs" udgivet af Klim - "K & K nr. 109 årgang 2010" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sundt, sundere, helt sygt" udgivet af Samfundslitteratur - "Om litteratur" udgivet af HansReitzels - "Sundt, sundere, helt sygt" udgivet af Samfundslitteratur - "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" udgivet af Gyldendal - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal - "Kunstkritik og kulturkamp" udgivet af Klim - "Om litteratur" udgivet af Gyldendal

Mere om Karen Hvidtfeldt Madsens bøger

Karen Hvidtfeldt Madsen har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Karen Hvidtfeldt Madsen bøger i samtlige formater. Madsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ny kulturteori" af Karen Hvidtfeldt Madsen

Hos Bog & idé er "Ny kulturteori" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kultur på kryds og tværs" af Karen Hvidtfeldt Madsen

Det er muligt at købe Karen Hvidtfeldt Madsens "Kultur på kryds og tværs" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Hvidtfeldt Madsen