Bog & idéKaren Ida Dannesboe

Bøger skrevet af Karen Ida Dannesboe

Læs mere om Karen Ida Dannesboe
3 produkter
3 produkter
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreberNana Clemensen
369,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Parate børn
Parate børnDil Bach
399,95 DKK
Paperback
(0)
Parate børn
Hvem sagde samarbejde?
Hvem sagde samarbejde?Birte Ravn
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvem sagde samarbejde?

Mere om Karen Ida Dannesboe

Der er flere bøger skrevet af Karen Ida Dannesboe tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Dannesboe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "In-between" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Parate børn" udgivet af Frydenlund Academic - "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Hvem sagde samarbejde?" i serien "Asterisk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hvem sagde samarbejde?" i serien "Asterisk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hvem sagde samarbejde?" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Karen Ida Dannesboe

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Karen Ida Dannesboe hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Dannesboes bøger kommer i et udvalg af formater. Karen Ida Dannesboe bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"In-between" af Karen Ida Dannesboe

Hos Bog & idé er "In-between" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Parate børn" af Karen Ida Dannesboe

"Parate børn" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Frydenlund Academic, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Ida Dannesboe