Bog & idéKaren Ingerslev

Bøger skrevet af Karen Ingerslev

Læs mere om Karen Ingerslev
2 produkter
2 produkter
Innovationspsykologi
InnovationspsykologiMorten Novrup Henriksen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationspsykologi
På tværs
På tværsKaren Ingerslev
299,95 DKK
Hæftet
(0)
På tværs

Mere om Karen Ingerslev

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger fra Karen Ingerslev. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ingerslev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grænsekrydsende lederskab" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Grænsekrydsende lederskab i praksis" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "På tværs " i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Innovationspsykologi" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Karen Ingerslevs bøger

Karen Ingerslev har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Ingerslevs bøger fås i forskellige formater. Ingerslev har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Ingerslevs "Grænsekrydsende lederskab"

Hos Bog & idé er "Grænsekrydsende lederskab" tilgængelig som ebog. "Grænsekrydsende lederskab" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Karen Ingerslev "Grænsekrydsende lederskab i praksis"

Hos Bog & idé er "Grænsekrydsende lederskab i praksis" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Grænsekrydsende lederskab i praksis" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Ingerslevs serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Ingerslev