Bog & idéKaren King

Bøger skrevet af Karen King

Læs mere om Karen King
3 produkter
3 produkter
Snowy Nights at the Lonely Hearts Hotel
STREAM
Snowy Nights at the Lonely Hearts HotelKaren King
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Snowy Nights at the Lonely Hearts Hotel
The Year of Starting Over
STREAM
The Year of Starting OverKaren King
99,95 DKK
Lydbog
(0)
The Year of Starting Over
Single All the Way
STREAM
Single All the WayKaren King
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Single All the Way

Mere om Karen King

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Karen King. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historier om ... Magiske heste" udgivet af Legind - "Ryd op i dit rod - og bo bedre med Feng Shui" udgivet af Bogan - "Glem ikke de små ting" udgivet af Bogan - "Ryd op i dit rod" udgivet af Bogan / Hovedland - "Sluppet Fri" udgivet af Scandinavia A/S - "Broen" i serien "New York Times bestsellerforfatter" udgivet af Scandinavia - "Ryd op i dit rod - med Feng Shui" udgivet af Audioteket - "Broen" i serien "New York Times bestsellerforfatter" udgivet af Scandinavia - "Sluppet fri" udgivet af Scandinavia

Bøger af Karen King

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Karen King hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Kings bøger kommer i flere forskellige formater. Karen King bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Kings "Historier om ... Magiske heste"

Det er muligt at købe Karen Kings "Historier om ... Magiske heste" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Legind, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ryd op i dit rod - og bo bedre med Feng Shui" af Karen King

Det er muligt at købe Karen Kings "Ryd op i dit rod - og bo bedre med Feng Shui" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Bogan, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen King