Bog & idéKaren Klitgaard Povlsen

Bøger skrevet af Karen Klitgaard Povlsen

Læs mere om Karen Klitgaard Povlsen
5 produkter
5 produkter
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider
Tilbageblik fremad. Moderne kvindelitteratur i DDR
Tilbageblik fremad. Moderne kvindelitteratur i DDRKaren Klitgaard Povlsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Tilbageblik fremad. Moderne kvindelitteratur i DDR
Blikfang. Om kvindeæstetik og dameblade
Blikfang. Om kvindeæstetik og damebladeKaren Klitgaard Povlsen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Blikfang. Om kvindeæstetik og dameblade
Karin Michaëlis – forfatter og aktivist
Karin Michaëlis – forfatter og aktivistKaren Klitgaard Povlsen
149,95 DKK
EBOG
(1)
Karin Michaëlis – forfatter og aktivist
Northbound
NorthboundKaren Klitgaard Povlsen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Northbound

Mere om Karen Klitgaard Povlsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Karen Klitgaard Povlsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Povlsen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Karen Klitgaard Povlsens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Bogen om Århus Friskole" udgivet af Klim - "Frås og faste" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Northbound" udgivet af Aarhus University Press - "Kunstkritik og kulturkamp" udgivet af Klim - "Tableau" udgivet af Klim

Karen Klitgaard Povlsens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Karen Klitgaard Povlsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Karen Klitgaard Povlsen bøger i flere formater. Povlsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mad, mennesker og måltider" af Karen Klitgaard Povlsen

Det er muligt at købe Karen Klitgaard Povlsens "Mad, mennesker og måltider" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Karen Klitgaard Povlsen "Bogen om Århus Friskole"

Dette er en også en fantastisk bog fra Povlsen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Klitgaard Povlsen