Bog & idéKaren Margrethe Goodstein

Bøger skrevet af Karen Margrethe Goodstein

Læs mere om Karen Margrethe Goodstein
2 produkter
2 produkter
Historien om mordet på Kirsten Andersdatter
STREAM
Historien om mordet på Kirsten AndersdatterKaren Margrethe Goodstein
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Historien om mordet på Kirsten Andersdatter
Historien om mordet på Kirsten Andersdatter
Historien om mordet på Kirsten AndersdatterKaren Margrethe Goodstein
39,95 DKK
EBOG
(0)
Historien om mordet på Kirsten Andersdatter

Mere om Karen Margrethe Goodstein

Karen Margrethe Goodstein har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Goodsteins seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historien om mordet på Kirsten Andersdatter" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Historien om mordet på Kirsten Andersdatter" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Karen Margrethe Goodstein

Du kan bestille to bøger af Karen Margrethe Goodstein her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Karen Margrethe Goodstein bøger i flere formater. Bøgerne af Goodstein er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Margrethe Goodsteins "Historien om mordet på Kirsten Andersdatter"

Det er muligt at købe Karen Margrethe Goodsteins "Historien om mordet på Kirsten Andersdatter" som lydbog. Karen Margrethe Goodsteins "Historien om mordet på Kirsten Andersdatter" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Historien om mordet på Kirsten Andersdatter" af Karen Margrethe Goodstein

Hos Bog & idé er "Historien om mordet på Kirsten Andersdatter" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Historien om mordet på Kirsten Andersdatter" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Goodsteins serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Margrethe Goodstein