Bog & idéKaren Marie Eid Kaarby

Bøger skrevet af Karen Marie Eid Kaarby

Læs mere om Karen Marie Eid Kaarby
1 produkter
1 produkter
Kropp, bevegelse og helse i barnehagen
Kropp, bevegelse og helse i barnehagenHeid Osnes
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Kropp, bevegelse og helse i barnehagen

Mere om Karen Marie Eid Kaarby

Hvis du søger en bog skrevet af Karen Marie Eid Kaarby, kan du købe et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Kaarby.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Karen Marie Eid Kaarbys bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kropp, bevegelse og helse i barnehagen" udgivet af Universitetsforlaget - "Kropp, bevegelse og helse i barnehagen" udgivet af Universitetsforlaget - "Kropp, bevegelse og helse i barnehagen" udgivet af Universitetsforlaget

Mere om Karen Marie Eid Kaarbys bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Karen Marie Eid Kaarby hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Karen Marie Eid Kaarby kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Kaarby er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Universitetsforlaget.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kropp, bevegelse og helse i barnehagen" af Karen Marie Eid Kaarby

Det er muligt at købe Karen Marie Eid Kaarbys "Kropp, bevegelse og helse i barnehagen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

"Kropp, bevegelse og helse i barnehagen" af Karen Marie Eid Kaarby

Dette er en også en skøn bog fra Kaarby, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Marie Eid Kaarby