Bog & idéKaren Marie Mortensen

Bøger skrevet af Karen Marie Mortensen

Læs mere om Karen Marie Mortensen
2 produkter
2 produkter
Skabt til at begynde
Skabt til at begyndeKaren Marie Mortensen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Skabt til at begynde
Jeg er poet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg er poetKaren Marie Mortensen
149,36 DKK
Hæftet
(1)
Jeg er poet

Mere om Karen Marie Mortensen

Karen Marie Mortensen har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skabt til at begynde" udgivet af Eksistensen - "Karl Jaspers liv, samtaler og tænkning" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Skabt til at begynde" udgivet af Forlaget Anis

Karen Marie Mortensens bøger

Du kan finde tre bøger af Karen Marie Mortensen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Mortensens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Mortensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karen Marie Mortensens "Skabt til at begynde"

Det er muligt at købe Karen Marie Mortensens "Skabt til at begynde" som ebog. "Skabt til at begynde" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Karen Marie Mortensen "Karl Jaspers liv, samtaler og tænkning"

Hos Bog & idé er "Karl Jaspers liv, samtaler og tænkning" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Marie Mortensen