Bog & idéKaren Marie Vinje (red.)

Bøger skrevet af Karen Marie Vinje (red.)

Læs mere om Karen Marie Vinje (red.)
2 produkter
2 produkter
Moderne norsk strikk : flotte moteplagg inspirert av tradisjonsrike norske mønstre
Moderne norsk strikk : flotte moteplagg inspirert av tradisjonsrike norske mønstreKaren Marie Vinje (red.)
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Moderne norsk strikk : flotte moteplagg inspirert av tradisjonsrike norske mønstre
Moderne norsk strtikk
Moderne norsk strtikkKaren Marie Vinje (red.)
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Moderne norsk strtikk

Mere om Karen Marie Vinje (red.)

Der er flere forskellige bøger af Karen Marie Vinje (red.) på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Moderne norsk strtikk" udgivet af Embla - "Norsk strikk : fra tradisjonsrike klassikere til moderne design" udgivet af Cappelen Damm - "Norske kofter : fra tradisjonsrike klassikere til moderne design" udgivet af Embla

Karen Marie Vinje (red.)s bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Karen Marie Vinje (red.) hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. -s bøger fås bare som indbundet. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Marie Vinje (red.)s "Moderne norsk strtikk"

Det er muligt at købe Karen Marie Vinje (red.)s "Moderne norsk strtikk" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Embla, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Karen Marie Vinje (red.) "Norsk strikk : fra tradisjonsrike klassikere til moderne design"

Det er muligt at købe Karen Marie Vinje (red.)s "Norsk strikk : fra tradisjonsrike klassikere til moderne design" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Marie Vinje (red.)