Bog & idéKaren Miller

Bøger skrevet af Karen Miller

Læs mere om Karen Miller
0 produkter

Mere om Karen Miller

Karen Miller har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "The Prodigal Mage". Den er udgivet af Needful things på engelsk. "The Prodigal Mage" er desuden tilknyttet serien "Fishermans Children".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Prodigal Mage" af Karen Miller

Det er muligt at købe Karen Millers "The Prodigal Mage" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Millers serie "Fishermans Children". Det er Needful things, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Miller, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Miller