Bog & idéKaren Møller Grothe

Bøger skrevet af Karen Møller Grothe

Læs mere om Karen Møller Grothe
12 produkter
12 produkter
Havfrue Død
Havfrue DødKaren Møller Grothe
79,95 DKK
EBOG
(0)
Havfrue Død
Arven og andre noveller
Arven og andre novellerKaren Møller Grothe
49,95 DKK
e-bog
(0)
Arven og andre noveller
Memento Mori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Memento MoriKaren Møller Grothe
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Memento Mori
Hævn
BOEGERTILSTAERKPRIS
HævnKaren Møller Grothe
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Hævn
Strandvasker og andre korte krimier
Strandvasker og andre korte krimierKaren Møller Grothe
39,95 DKK
EBOG
(0)
Strandvasker og andre korte krimier
Havfrue død
BOEGERTILSTAERKPRIS
Havfrue dødKaren Møller Grothe
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Havfrue død
Øje for Øje ...
Øje for øje ...Karen Møller Grothe
39,95 DKK
EBOG
(0)
Øje for øje ...
Hikke, Hulke og Pjanke
Hikke, Hulke og PjankeKaren Møller Grothe
19,95 DKK
EBOG
(0)
Hikke, Hulke og Pjanke
Heksens Børn
Heksens BørnKaren Møller Grothe
79,95 DKK
EBOG
(0)
Heksens Børn
MEMENTO MORI
MEMENTO MORIKaren Møller Grothe
149,95 DKK
EBOG
(0)
MEMENTO MORI
Hævn
HævnKaren Møller Grothe
149,95 DKK
e-bog
(0)
Hævn
Hævn
HævnKaren Møller Grothe
159,95 DKK
Lydbog
(0)
Hævn

Mere om Karen Møller Grothe

Hvis du er på jagt efter en bog af Karen Møller Grothe, finder du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Grothe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hævn" i serien "Krimi på Kanten" udgivet af Forlaget karengrothe.dk - "Heksens Børn" udgivet af Saxo Publish - "Heksens Børn" udgivet af karengrothe.dk - "Hjemkomst" udgivet af Saxo Publish - "Havfrue Død" udgivet af Saxo Publish - "Hikke, Hulke og Pjanke" udgivet af Saxo Publish - "Havfrue død" udgivet af karengrothe.dk - "Jeg er Blå" udgivet af karengrothe.dk - "MEMENTO MORI" udgivet af Saxo Publish - "Memento Mori" udgivet af karengrothe.dk - "Hævn" udgivet af karengrothe.dk - "Hævn" udgivet af karengrothe.dk - "Arven og andre noveller" udgivet af karengrothe.dk - "Arven og andre noveller" udgivet af karengrothe.dk - "Den fremmede" i serien "Heksens børn" udgivet af mellemgaard - "Krigen" i serien "Heksens børn" udgivet af mellemgaard - "Stormfloden" i serien "Heksens børn" udgivet af mellemgaard - "Krigen" i serien "Heksens børn" udgivet af mellemgaard - "Stormfloden" i serien "Heksens børn" udgivet af mellemgaard

Karen Møller Grothes bøger

Karen Møller Grothe har 19 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Karen Møller Grothe kommer i udvalgte formater. Karen Møller Grothe bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hævn" af Karen Møller Grothe

Hos Bog & idé er "Hævn" tilgængelig som lydbog. Karen Møller Grothes "Hævn" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Grothes serie "Krimi på Kanten". Det er Forlaget karengrothe.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Karen Møller Grothe "Heksens Børn"

Det er muligt at købe Karen Møller Grothes "Heksens Børn" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Heksens Børn" på din enhed og begynde at læse. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Møller Grothe