Bog & idéKaren Mukupa

Bøger skrevet af Karen Mukupa

Læs mere om Karen Mukupa
2 produkter
2 produkter
Spøgelserne i Hausers Palæ
STREAM
Spøgelserne i Hausers palæHanna Lützen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Spøgelserne i Hausers palæ
Prinsessehistorier fra hele verden
STREAM
Prinsessehistorier fra hele verdenKaren Mukupa
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Prinsessehistorier fra hele verden

Mere om Karen Mukupa

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Karen Mukupa. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Mukupa.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alverdens hekse og troldmænd" i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens Forlag - "Prinsessehistorier fra hele verden" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Karen Mukupas bøger

Du kan bestille to bøger af Karen Mukupa her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Mukupas bøger fås i et udvalg af formater. Mukupas bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Mukupas "Alverdens hekse og troldmænd"

Hos Bog & idé er "Alverdens hekse og troldmænd" tilgængelig som bog og cd. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Karen Mukupa. Bogen er en del af serien "Politikens børnebøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Prinsessehistorier fra hele verden" af Karen Mukupa

Det er muligt at købe Karen Mukupas "Prinsessehistorier fra hele verden" som lydbog. Fordelen ved at have Karen Mukupas "Prinsessehistorier fra hele verden" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Mukupa