Bog & idéKaren Munk

Bøger skrevet af Karen Munk

Læs mere om Karen Munk
1 produkter
1 produkter
Coping
CopingKaren Munk
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Coping

Mere om Karen Munk

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Karen Munk. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Munk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Økologiske kartofler" udgivet af Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret Landbrugsforlaget - "Økologi" udgivet af Gyldendal - "Coping" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Coping" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Coping" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Gerontologi" udgivet af Gyldendal - "Gerontologi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Karen Munk

Karen Munk har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Munks bøger fås i flere formater. Munks bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Munks "Økologiske kartofler"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Karen Munk. Det er Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret Landbrugsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Økologi" af Karen Munk

"Økologi" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Munk