Bog & idéKaren Noe

Bøger skrevet af Karen Noe

Læs mere om Karen Noe
4 produkter
4 produkter
Mange masker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mange maskerVivian Høxbro
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Mange masker
20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer
20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammerKaren Noe
243,95 DKK
PDF
(0)
20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer
Strikkeopskrifter i Linea og Laura hør
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strikkeopskrifter i Linea og Laura hørKaren Noe
107,86 DKK
Hæftet
(0)
Strikkeopskrifter i Linea og Laura hør
Strik til børn og forældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strik til børn og forældreKaren Noe
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Strik til børn og forældre

Mere om Karen Noe

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Karen Noe. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Noe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Etisk handlekraft - Human indretning" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer" udgivet af Karen Noe Design - "Knitting collection" udgivet af Karen Noe - "Strik til børn og forældre" udgivet af Karen Noe Design - "Strikkeopskrifter i Linea og Laura hør" udgivet af Karen Noe Design - "Mange masker" udgivet af Kristensen & Ko

Bøger af Karen Noe

Karen Noe har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Karen Noe kommer i forskellige formater. Bøgerne af Noe er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Noes "Etisk handlekraft - Human indretning"

Det er muligt at købe Karen Noes "Etisk handlekraft - Human indretning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karen Noe "20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer"

"20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer" er til salg som pdf. Endnu en af Karen Noe skønne bøger, som er værd at læse. Det er Karen Noe Design, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Noe