Bog & idéKaren Prins

Bøger skrevet af Karen Prins

3 produkter
3 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Temaer og aktiviteter i dagtilbud
Temaer og aktiviteter i dagtilbudFrederik Kjær Zeuthen
279,95 DKK
Bog
(0)
Temaer og aktiviteter i dagtilbud
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog

Mere om Karen Prins

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Karen Prins. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Prins.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Temaer og aktiviteter i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Udsatte børn eller udsatte miljøer?" udgivet af Dafolo - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal

Karen Prins' bøger

Karen Prins har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Prins' bøger fås i flere formater. Bøgerne af Prins er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karen Prins' "Temaer og aktiviteter i dagtilbud"

Det er muligt at købe Karen Prins' "Temaer og aktiviteter i dagtilbud" som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Karen Prins. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Udsatte børn eller udsatte miljøer?" af Karen Prins

"Udsatte børn eller udsatte miljøer?" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Prins