Bog & idéKaren Seneca

Bøger skrevet af Karen Seneca

Læs mere om Karen Seneca
4 produkter
4 produkter
Møgunge!
STREAM
MøgungeJim Lyngvild
79,95 DKK
Lydbog
(10)
Møgunge
Skru op for livet
Skru op for livetMichelle Hviid
89,95 DKK
EBOG
(1)
Skru op for livet
Møgunge!
MøgungeJim Lyngvild
79,95 DKK
EBOG
(10)
Møgunge
Når ånderne banker på
Når ånderne banker påKaren Seneca
79,95 DKK
EBOG
(1)
Når ånderne banker på

Mere om Karen Seneca

Der findes flere forskellige bøger fra Karen Seneca på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Senecas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "GPS til mænd, kvinder & kærlighed" udgivet af Bogkompagniet - "Når ånderne banker på" udgivet af Rosinante - "Når ånderne banker på" udgivet af Rosinante - "Møgunge!" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Karen Senecas bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Karen Seneca hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Karen Seneca fås i udvalgte formater. Senecas bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"GPS til mænd, kvinder & kærlighed" af Karen Seneca

Det er muligt at købe Karen Senecas "GPS til mænd, kvinder & kærlighed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Bogkompagniet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Når ånderne banker på" af Karen Seneca

Det er muligt at købe Karen Senecas "Når ånderne banker på" som ebog. Hvis du køber "Når ånderne banker på" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Seneca