Bog & idéKaren Skovmand

Bøger skrevet af Karen Skovmand

Læs mere om Karen Skovmand
5 produkter
5 produkter
Skabt for hinanden - og andre dystopier
Skabt for hinanden og andre dystopierKaren Skovmand
79,95 DKK
EBOG
(2)
Skabt for hinanden og andre dystopier
Rosen
Ainshas historie 2 - RosenKaren Skovmand Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Ainshas historie 2 - Rosen
Ainshas historie - Fløjten
Ainshas historie 3 - FløjtenKaren Skovmand Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Ainshas historie 3 - Fløjten
Kniven
Ainshas historie 1 - KnivenKaren Skovmand Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Ainshas historie 1 - Kniven
Kimana Magars sidste sang
Kimana Magars Sidste SangKaren Skovmand
99,95 DKK
EBOG
(2)
Kimana Magars Sidste Sang

Mere om Karen Skovmand

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Karen Skovmand. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Skovmand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kimana Magars sidste sang" udgivet af Science Fiction Cirklen - "Ainshas historie. Rosen 2" udgivet af Gyldendal - "Ainshas historie 2 - Rosen " i serien "Ainshas historie" udgivet af Gyldendal - "Ainshas historie 3 - Fløjten" i serien "Ainshas historie" udgivet af Gyldendal - "Skabt for hinanden - og andre dystopier" i serien "Zoom On" udgivet af Høst - "Ainshas historie 1 - Kniven" i serien "Ainshas historie" udgivet af Gyldendal - "Skabt for hinanden og andre dystopier" i serien "Zoom On" udgivet af Høst og Søn - "Ainshas historie 1 - Kniven" i serien "Ainshas historie" udgivet af Gyldendal - "Ainshas historie - Fløjten" i serien "Ainshas historie" udgivet af Gyldendal

Mere om Karen Skovmands bøger

Karen Skovmand har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Karen Skovmand kan købes i flere formater. Skovmand har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Skovmands "Kimana Magars sidste sang"

"Kimana Magars sidste sang" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Science Fiction Cirklen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karen Skovmand "Ainshas historie. Rosen 2"

Det er muligt at købe Karen Skovmands "Ainshas historie. Rosen 2" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Skovmand