Bog & idéKaren-Sophie Olsvig

Bøger skrevet af Karen-Sophie Olsvig

6 produkter
6 produkter
Et kys til dig, Grønt niveau
Et kys til digKaren-Sophie Andersen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Et kys til dig
Hotel Hatoff mysteriet
Hotel Hatoff mysterietKaren-Sophie Olsvig
119,95 DKK
e-bog
(0)
Hotel Hatoff mysteriet
En nærig mand
En nærig mandKaren-Sophie Olsvig
129,95 DKK
e-bog
(0)
En nærig mand
Ole er væk, Rødt niveau
Ole er vækKaren-Sophie Andersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ole er væk
En lang rejse, Rødt niveau
En lang rejseKaren-Sophie Andersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
En lang rejse
En lang rejse, Rødt niveau
En lang rejse, Rødt niveauKaren-Sophie Olsvig
109,95 DKK
Hæftet
(0)
En lang rejse, Rødt niveau

Mere om Karen-Sophie Olsvig

Hvis du søger en bog skrevet af Karen-Sophie Olsvig, tilbyder vi et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Olsvigs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sikke en nat!, Rødt niveau" udgivet af Special - "En lang rejse, Rødt niveau" udgivet af Special - "Hotel Hatoff-mysteriet" udgivet af FORLAGET MELLEMGAARD - "Ole er væk" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Hotel Hatoff mysteriet" udgivet af mellemgaard - "En nærig mand" udgivet af mellemgaard - "Et kys til dig" i serien "Læseværkstedet¤Grøn" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "En lang rejse" i serien "Læseværkstedet¤Lilla" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "En nærig mand" udgivet af mellemgaard - "Ulykken i Skejby" i serien "Greyline" udgivet af Special - "En lang rejse cd/mp3" i serien "Læseværkstedet¤Lilla" udgivet af Alinea - "Et kys til dig, Grønt niveau" i serien "Læseværkstedet¤Grøn" udgivet af Special - "Ole er væk, Rødt niveau" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special - "En lang rejse, Rødt niveau" i serien "Læseværkstedet¤Lilla" udgivet af Special - "Sikke en nat!, Rødt niveau" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special

Bøger skrevet af Karen-Sophie Olsvig

Karen-Sophie Olsvig har 15 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Karen-Sophie Olsvig bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Olsvig lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sikke en nat!, Rødt niveau" af Karen-Sophie Olsvig

Hos Bog & idé er "Sikke en nat!, Rødt niveau" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special.

Karen-Sophie Olsvig "En lang rejse, Rødt niveau"

Det er muligt at købe Karen-Sophie Olsvigs "En lang rejse, Rødt niveau" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special.
Detaljer
Fulde navn:
Karen-Sophie Olsvig