Bog & idéKaren Thygesen

Bøger skrevet af Karen Thygesen

Læs mere om Karen Thygesen
1 produkter
1 produkter
Par écrit
BOEGERTILSTAERKPRIS
Par écritBirte Dahlgreen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Par écrit

Mere om Karen Thygesen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Karen Thygesen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thygesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Par écrit" udgivet af Gyldendal - "Par écrit" udgivet af Systime

Bøger af Karen Thygesen

Der er to tilgængelige udgivelser af Karen Thygesen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Thygesen kommer bare som hæftet. Bøgerne af Thygesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Thygesens "Par écrit"

Det er muligt at købe Karen Thygesens "Par écrit" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Par écrit" af Karen Thygesen

Hos Bog & idé er "Par écrit" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Thygesen