Bog & idéKaren Tommerup Jensen

Bøger skrevet af Karen Tommerup Jensen

Læs mere om Karen Tommerup Jensen
1 produkter
1 produkter
Ideer til sprogundervisning
Ideer til sprogundervisningKaren Tommerup Jensen
249,95 DKK
Spiralryg
Ideer til sprogundervisning

Mere om Karen Tommerup Jensen

Karen Tommerup Jensen har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Tommerup Jensen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Karen Tommerup Jensens bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sproglig konditræning " udgivet af Ilinniusiorfik - "Kalaallit Nunaat tressikkunni" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Grønland i tresserne" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Sproglig konditræning" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Ideer til sprogundervisning" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Grønland og 2. verdenskrig" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Sproglig konditræning" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Temadansk 16 Elev" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Sproglig konditræning" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag - "Sproglig konditræning" i serien "Tema Dansk" udgivet af Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag

Bøger af Karen Tommerup Jensen

Du kan købe ti bøger af Karen Tommerup Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Karen Tommerup Jensen kan købes i flere formater. Karen Tommerup Jensen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karen Tommerup Jensens "Sproglig konditræning "

Det er muligt at købe Karen Tommerup Jensens "Sproglig konditræning " som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ilinniusiorfik, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Karen Tommerup Jensen "Kalaallit Nunaat tressikkunni"

Endnu en af Karen Tommerup Jensen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Ilinniusiorfik Undervisningsmiddelforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Tommerup Jensen