Bog & idéKaren Valentin

Bøger skrevet af Karen Valentin

Læs mere om Karen Valentin
1 produkter
1 produkter
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreberNana Clemensen
369,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber

Mere om Karen Valentin

Hvis du søger en bog skrevet af Karen Valentin, kan du købe et stort udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Valentins seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Unge liv i Syd" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Lokale liv, fjerne forbindelser" udgivet af Hans Reitzel - "Pædagogisk antropologi" udgivet af HansReitzels

Bøger af Karen Valentin

Karen Valentin har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Valentins bøger fås blot som hæftet. Valentins bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" af Karen Valentin

"Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Pædagogik og samfund". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Unge liv i Syd" af Karen Valentin

"Unge liv i Syd" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Valentin