Bog & idéKaren Vedel

Bøger skrevet af Karen Vedel

Læs mere om Karen Vedel
1 produkter
1 produkter
En anden dans
En anden dansKaren Vedel
197,95 DKK
EBOG
(0)
En anden dans

Mere om Karen Vedel

Der findes flere bøger fra Karen Vedel til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Vedels bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En anden dans" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers - "En anden dans" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers¤i samarbejde med Selskabet for Dansk Tea

Bøger af Karen Vedel

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Karen Vedel hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Vedels bøger kommer i flere formater. Vedels bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En anden dans" af Karen Vedel

Det er muligt at købe Karen Vedels "En anden dans" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Vedel, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af serien "Multivers Academic". Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"En anden dans" af Karen Vedel

"En anden dans" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Vedels serie "Multivers Academic". Det er Multivers¤i samarbejde med Selskabet for Dansk Tea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Vedel