Bog & idéKaren Vilhelmsen

Bøger skrevet af Karen Vilhelmsen

Læs mere om Karen Vilhelmsen
3 produkter
3 produkter
Børnelitteratur i praksis
Børnelitteratur i praksisKaren Vilhelmsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Børnelitteratur i praksis
Dansk i dybden - Den realistiske ungdomsroman
Dansk i dybden - Den realistiske ungdomsromanKaren Vilhelmsen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk i dybden - Den realistiske ungdomsroman
Dansk i dybden - Den nye ungdomsnovelle
Dansk i dybden - Den nye ungdomsnovelleKaren Vilhelmsen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk i dybden - Den nye ungdomsnovelle

Mere om Karen Vilhelmsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Karen Vilhelmsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Vilhelmsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et didaktisk faghæfte om dansk i projektarbejdsformer og tværfaglig undervisning" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Ved en forfatters stakit" udgivet af Dansklærerforeningen - "Billedromaner i brug" udgivet af Dansklærerforeningen - "Børnelitteratur i praksis" i serien "Læring i praksis" udgivet af Gyldendal - "Dansk i dybden - Den nye ungdomsnovelle" i serien "Dansk i dybden" udgivet af Gyldendal - "Fra en anden klode" udgivet af Dansklærerforeningen - "Fra en anden klode" udgivet af Dansklærerforeningen - "Omme bag klædeskabet" udgivet af Dansklærerforeningen - "Omme bag klædeskabet" udgivet af Dansklærerforeningen - "Dansk i tværfaglige projektarbejdsforløb" i serien "Udviklingsprogrammer" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole - "Dansk i dybden - Den realistiske ungdomsroman" i serien "Dansk i dybden" udgivet af Gyldendal

Mere om Karen Vilhelmsens bøger

Karen Vilhelmsen har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Vilhelmsens bøger fås i flere forskellige formater. Karen Vilhelmsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Vilhelmsens "Et didaktisk faghæfte om dansk i projektarbejdsformer og tværfaglig undervisning"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Karen Vilhelmsen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Lærerhøjskole.

"Ved en forfatters stakit" af Karen Vilhelmsen

Hos Bog & idé er "Ved en forfatters stakit" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningen.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Vilhelmsen