Bog & idéKari Killén

Bøger skrevet af Kari Killén

Læs mere om Kari Killén
7 produkter
7 produkter
Hvad børn ikke ved ... har de ondt af
Hvad børn ikke ved ... har de ondt afKaren Glistrup
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvad børn ikke ved ... har de ondt af
Omsorgssvigt Bind 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omsorgssvigt Bind 1Kari Killén
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Omsorgssvigt Bind 1
Omsorgssvigt Bind II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omsorgssvigt Bind IIKari Killén
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Omsorgssvigt Bind II
Barnet og dets relationelle miljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Barnet og dets relationelle miljøSusan Hart
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Barnet og dets relationelle miljø
Forebyggende arbejde i daginstitutionen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forebyggende arbejde i daginstitutionenKari Killén
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende arbejde i daginstitutionen
Barndommen varer i generationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Barndommen varer i generationerKari Killén
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Barndommen varer i generationer
Professionel udvikling og faglig vejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionel udvikling og faglig vejledningKari Killén
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionel udvikling og faglig vejledning

Mere om Kari Killén

Hvis du mangler en bog af Kari Killén, finder du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Killéns nyeste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Kari Killéns bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Omsorgssvigt Bind II" udgivet af Gyldendal - "Barndommen varer i generationer" udgivet af - - "Barndommen varer i generationer" udgivet af Gyldendal - "Profesjonell utvikling og faglig veiledning : et fellesfaglig perspektiv for helse-, sosiale og pedagogiske profesjoner" udgivet af Gyldendal akademisk - "Omsorgssvigt Bind 1" udgivet af Gyldendal - "Omsorgssvigt er alles ansvar" udgivet af Hans Reitzel - "Forebyggende arbejde i daginstitutionen" udgivet af Gyldendal - "Profesjonell utvikling og faglig veiledning" udgivet af Gyldendal akademisk - "Barnet og dets relationelle miljø" udgivet af Gyldendal - "Omsorgssvigt Bind II" udgivet af Gyldendal - "Barndommen varer i generationer" udgivet af Gyldendal - "Professionel udvikling og faglig vejledning" udgivet af Gyldendal - "Omsorgssvigt Bind 1" udgivet af HansReitzels - "Omsorgssvigt er alles ansvar" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Kari Killéns bøger

Der er 14 tilgængelige bøger af Kari Killén hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Kari Killén bøger i flere formater. Bøgerne af Killén er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kari Killéns "Omsorgssvigt Bind II"

Det er muligt at købe Kari Killéns "Omsorgssvigt Bind II" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Barndommen varer i generationer" af Kari Killén

Det er muligt at købe Kari Killéns "Barndommen varer i generationer" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er -, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Killén