Bog & idéKarina Solsø

Bøger skrevet af Karina Solsø

Læs mere om Karina Solsø
2 produkter
2 produkter
Ledelse i kompleksitet
Ledelse i kompleksitetKarina Solsø
319,95 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i kompleksitet
Dømmekraft
DømmekraftKarina Solsø
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Dømmekraft

Mere om Karina Solsø

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Karina Solsø. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Solsø.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ansvar og den offentlige sfære" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse i kompleksitet" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Proceskonsulenten som implementeringsagent " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "At udvikle sin praktiske dømmekraft" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse i kompleksitet" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Karina Solsø

Du kan finde fem bøger af Karina Solsø her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Karina Solsø kommer i udvalgte formater. Solsø har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ansvar og den offentlige sfære" af Karina Solsø

Det er muligt at købe Karina Solsøs "Ansvar og den offentlige sfære" som ebog. "Ansvar og den offentlige sfære" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Ledelse i kompleksitet" af Karina Solsø

Hos Bog & idé er "Ledelse i kompleksitet" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Ledelse i kompleksitet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Solsøs serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Solsø