Bog & idéKarl Knausgård

Bøger skrevet af Karl Knausgård

Læs mere om Karl Knausgård
2 produkter
2 produkter
Om sommeren
Om sommerenKarl Ove Knausgård
349,95 DKK
Indbundet
(8)
Om sommeren
Så megen længsel på så lille en flade
Så megen længsel på så lille en fladeKarl Knausgård
189,95 DKK
EBOG
(8)
Så megen længsel på så lille en flade

Mere om Karl Knausgård

Karl Knausgård har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Knausgård.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Karl Knausgårds bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Så megen længsel på så lille en flade" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Om sommeren" i serien "Årstids-encyklopedien" udgivet af Forlaget Oktober - "Om sommeren " i serien "Årstids-encyklopedien" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Karl Knausgårds bøger

Du kan bestille tre bøger af Karl Knausgård her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Knausgårds bøger fås i forskellige formater. Karl Knausgård bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karl Knausgårds "Så megen længsel på så lille en flade"

Det er muligt at købe Karl Knausgårds "Så megen længsel på så lille en flade" som ebog. "Så megen længsel på så lille en flade" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Om sommeren" af Karl Knausgård

Det er muligt at købe Karl Knausgårds "Om sommeren" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Årstids-encyklopedien". Det er Forlaget Oktober, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Karl Knausgård