Bog & idéKarsten Engmann Jensen

Bøger skrevet af Karsten Engmann Jensen

Læs mere om Karsten Engmann Jensen
5 produkter
5 produkter
Boost din opsparing med aktier
Boost din opsparing med aktierKarsten Engmann Jensen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Boost din opsparing med aktier
Et liv med overskud
Et liv med overskudKarsten Engmann Jensen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Et liv med overskud
Boost din opsparing med aktier
Boost din opsparing med aktierKarsten Engmann Jensen
139,95 DKK
e-bog
(0)
Boost din opsparing med aktier
Overskud!
Overskud!Karsten Engmann Jensen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Overskud!
Overskud!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Overskud!Karsten Engmann Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Overskud!

Mere om Karsten Engmann Jensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Karsten Engmann Jensen. På listen nedenfor finder du Engmann Jensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et liv med overskud" udgivet af Gyldendal Business - "En sikker investering" udgivet af TV2 - "Sådan bliver du rig" udgivet af CARLSEN - "Boost din opsparing med aktier" udgivet af Akademisk Forlag Business - "Overskud!" udgivet af Akademisk Forlag - "Et liv med overskud" udgivet af Gyldendal Business - "Overskud!" udgivet af Akademisk Forlag - "Boost din opsparing med aktier" udgivet af Akademisk Forlag

Karsten Engmann Jensens bøger

Du kan købe otte bøger af Karsten Engmann Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Karsten Engmann Jensen kommer i samtlige formater. Bøgerne af Engmann Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Et liv med overskud" af Karsten Engmann Jensen

Det er muligt at købe Karsten Engmann Jensens "Et liv med overskud" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

"En sikker investering" af Karsten Engmann Jensen

Det er muligt at købe Karsten Engmann Jensens "En sikker investering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er TV2, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Engmann Jensen