Bog & idéKarsten Engsig Sørernsen

Bøger skrevet af Karsten Engsig Sørernsen

Læs mere om Karsten Engsig Sørernsen
1 produkter
1 produkter
Reguleringen af konkurrence i EU
BOEGERTILSTAERKPRIS
Reguleringen af konkurrence i EUKarsten Engsig Sørensen
849,96 DKK
Hæftet
(0)
Reguleringen af konkurrence i EU

Mere om Karsten Engsig Sørernsen

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Karsten Engsig Sørernsen. Det er "Regulating competition in the EU". Den er publiceret af DJØF på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Regulating competition in the EU" af Karsten Engsig Sørernsen

"Regulating competition in the EU" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Karsten Engsig Sørernsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Engsig Sørernsen