Bog & idéKarsten Hallstrøm

Bøger skrevet af Karsten Hallstrøm

Læs mere om Karsten Hallstrøm
1 produkter
1 produkter
Hypertension
STREAM
HypertensionKristian Rasmussen
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Hypertension

Mere om Karsten Hallstrøm

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Karsten Hallstrøm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hallstrøm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hypertension" udgivet af Metropolitan eBooks - "Hypertension" udgivet af Byens Forlag

Bøger skrevet af Karsten Hallstrøm

Karsten Hallstrøm har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Hallstrøms bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Hallstrøm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karsten Hallstrøms "Hypertension"

"Hypertension" er tilgængelig som e-bog. Med "Hypertension" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Metropolitan eBooks, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hypertension" af Karsten Hallstrøm

Hos Bog & idé er "Hypertension" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Byens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Hallstrøm