Bog & idéKarsten Marrup

Bøger skrevet af Karsten Marrup

Læs mere om Karsten Marrup
6 produkter
6 produkter
Flyvevåbnet
STREAM
FlyvevåbnetKarsten Marrup
39,95 DKK
Lydbog
(1)
Flyvevåbnet
Krigsskibe
BOEGERTILSTAERKPRIS
KrigsskibeKarsten Marrup
242,96 DKK
Indbundet
(0)
Krigsskibe
Flyvevåbnet, Blå Fagklub
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flyvevåbnet, Blå FagklubSøren Elmerdahl Hemmingsen
232,36 DKK
Indbundet
(0)
Flyvevåbnet, Blå Fagklub
Hæren
STREAM
HærenKarsten Marrup
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Hæren
Hæren, Blå Fagklub
Hæren, Blå FagklubKarsten Marrup
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hæren, Blå Fagklub
Hæren, Blå Fagklub
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hæren, Blå FagklubSøren Elmerdahl Hemmingsen
232,36 DKK
Indbundet
(0)
Hæren, Blå Fagklub

Mere om Karsten Marrup

Hvis du mangler en bog skrevet af Karsten Marrup, ser du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Marrups udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hæren" udgivet af Alinea - "Flyvevåbnet" udgivet af Alinea - "Hæren, Blå Fagklub " i serien "Fagklub" udgivet af Alinea - "Hæren, Blå Fagklub" udgivet af Alinea - "Flyvevåbnet, Blå Fagklub" udgivet af Alinea - "Krigsskibe" i serien "Faktisk!" udgivet af Gyldendal

Mere om Karsten Marrups bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Karsten Marrup hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Marrups bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Marrup skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karsten Marrups "Hæren"

"Hæren" findes på den digitale boghylde som lydbog. Karsten Marrups "Hæren" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

"Flyvevåbnet" af Karsten Marrup

"Flyvevåbnet" er tilgængelig online som lydbog. Når du køber "Flyvevåbnet" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Marrup